REGJISTRIMI I FLAMURIT TË HONG KONGIT PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-hong-kong

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË HONG KONGIT PËR ANIKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Hong Kongut

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Hong Kongut

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Hong Kongut

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Hong Kongut

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Hong Kongut?

rc-hong-kong
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Hong Kong me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria! Rinovime të lehta!

Vlefshmëria! Rinovime të lehta!

Regjistrimi është i vlefshëm për 1 vit dhe duhet të rinovohet

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Hong Kongut.

Qasja në ujërat e Hong Kongut

Qasja në ujërat e Hong Kongut

Ju mund të merrni qasje në ujërat e Hong Kongut

Në dispozicion për 5-7 ditë pune!

Në dispozicion për 5-7 ditë pune!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditëve të punës dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Procesi i thjeshtë i regjistrimit

Procesi i thjeshtë i regjistrimit

Hong Kongu ka një proces të thjeshtë regjistrimi të anijeve që është efikas dhe relativisht i shpejtë

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Reputacion i mirë

Hong Kongu është një qendër detare e njohur dhe e respektuar

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Hong Kong të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë pune. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Hong Kong dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Hong Kongut

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Të gjitha format e pagesës pranohen.

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Kopje e faturimit të shitjes
  • Kopje e pasaportës
  • Një dokument përputhshmërie me vrojtimin e rregulloreve të sigurisë
  • Polica e sigurimit

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Hong Kong

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes në Hong Kong?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Hong Kongut?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Hong Kong?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Hong Kong?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një varkë me regjistrim në Hong Kong?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Hong Kongu Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner